Çfarë të vishni për mbrëmjet e freskëta verore 0 556

Vera erdhi dhe gjithçka që mendojmë janë pushimet, apo ato mëngjeset e vona të mrekullueshme ku mund të sodisim me qetësi natyrën jashtë. Ndoshta mbrëmjet nuk janë ende aq të nxehta dhe shpesh na duhet diçka për të hedhur krahëve. Xhaketat janë një opsion jo shumë i përshtatshëm, por ne po ju paraqesim 4 opsione për të mbajtur për netët e freskëta verore.1-Xhaketat e lehta: Këto xhaketa janë aq të lehta dhe të freskëta sa duken shumë elegante me veshje verore. Zgjidhni ngjyra të çelura dhe kombinojini me fustane verore të shkurtra.

2-Kimono: Lehtë dhe freskët, nuk ka më mirë se një kimono. Ato vijnë me variacione të shumta duke u përshtatur lehtësisht me gjithçka. Sugjerimi ynë është ti kombinoni me një palë xhinse boyfriend dhe një T-shirt për paradite dhe një fustan pas trupit për mbrëmje.

3-Jelektë xhins: Konsiderojeni këtë si një opsion shik për mbrëmjet e freskëta.

4-Jelekët e gjatë: Të sofistikuar dhe plot shije, këto jelekë do i rrisin vlerën veshjes tuaj.

Previous ArticleNext Article