Ja çfarë i dhuroi Mbretëresha Elizabeth, Harryt dhe Meghan! 

Të gjitha dhuratat që Harry dhe Meghan morën në dasmë, çifti i dha bamirësi, përveç njërës. Dhuratën që Mbretëresha Elizabeth i bëri çfitit të ri, ata do ta mbajnë, pasi bëhet fjalë për shtëpinë në të cilën mendohet se do të jetojnë. Bëhet fjalë për një pronë në York Cattogae, Sanndrigham, e cila njihet ndryshe si ‘shtëpia e beqarëve’, por që me siguri nëse Harry dhe Meghan zhvendosen aty,  kjo shtëpi nuk do të mbajë më atë emër. Mos ndoshta kjo zgjedhja e Elizabeth për t’i dhuruar nipit pikërisht atë shtëpi, ka të bëjë më faktin që Harry ka qenë një tip tipik prej beqari?! Këtë nuk e dimë, por çifti ta gëzojë shtëpinë e re.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article