Mr. Bean sot në Tiranë! 0

Jemi rritur me minifilmat e tij plor humor, ndaj Mr. Bean është një emër shumë i dashur për këdo që pëlqen komedinë. Por duket se aktorin karizamtik do ta kemi më afër se kurrë, pasi ai do të vijë pas pak orësh në Tiranë. Rowan Sebastian Atkinson   do të jetë i ftuar special në natën finale të spektaklit të kërcimit në Vizion Plus, “Dancing with the stars”. Nuk e dimë se ç’do të bëjë aktori i njohur anglez sonte, por një ndërthurje mes kërcimit dhe humorit do të ishte shumë interesante.

 

 

Previous ArticleNext Article