Sabri Fejzullahu: Ermali nuk i pëlqen këngët e mia!

Sabri dhe Ermal Fehzullahun në një intervistë ndryshe.

Të dy erdhën të vendosur përballë në “Thumb“ dhe shuan kuriozitetin tonë për të ditur sa e njohin atë e bir njëri tjetrin dhe si e shohin vetën si kolegë.
I pyetur rreth marredhënies me Ermalin lidhur me profesionin, Sabriu tregon mes buzëqeshjes: Ermali si pëlqen ndonjëherë këngët e mia dhe më kritikon ashpër. Ndonjëherë më thotë: Babë, i ke humbur kriteret!
Ermali shton që nuk ka xhelozi mes atyre të dyve përsa i përket profesionit.


Ndër të tjera Sabriu u shpreh që do të rivijnë me një bashkëpunim me Ermalin.

Previous ArticleNext Article