Erdhi plazhi, po fryrja e barkut… ka një zgjidhje

Këtë e kemi kaluar të gjitha; vjen sezoni i rrobave të plazhit dhe nuk dimë si t`ia bëjmë me atë fryrjen e bezdisshme të barkut. Në Britani, fryrja kronike prek gati 50% të grave, e kush vuan prej saj, zor se e shmang acarimin, ndjesinë e të qenit e sëmure apo mungesën e fortë të besimit te trupi.Por mund të ketë një zgjidhje për këtë situatë të pakëndshme: rënia në peshë padyshim do të ndihmonte, megjithatë ka dhe diçka tjetër që ndikon, të paktën ato që e kanë provuar, kështu thonë. Porcionet e vogla të ushqimit i japin me shumë kohë tretjes, duke mos e mbingarkuar sistemin tretës . Po kështu, të ngrënit shpejt ndikon ai. Ia vlen një provë e vogël për një rezultat të kënaqshëm!

Previous ArticleNext Article