Zeni hap instagram dhe Armina e mbyt me deklarata dashurie! 0

Çifti simpatik Armina Mevlani dhe Shkëlzen Berisha asnjëherë nuk mund të kalojë në rrjetet sociale pa marrë vëmendjen e të gjithëve, herë me admirim e herë me xhelozi, komuntuesit kanë qenë të shumtë. Këtë radhë ka qenë Zeni që ka hapur llogarinë në Instagram, por çdodhi…

Blogerja e bukur Armina e ka “mbytur” Zenin e saj me deklarata dashurie. E në fakt këtu nuk ka agjë për t’u shqetësuar, por mos ndoshta na ka treguar pa dashje një anë të saj të fshehtë, xhelozinë.

Paksa po Armina, pse jo fundja, t’u tregosh të gjithë ndjekësve të partnerit tënd simpatik se ai është i yti dhe dashuria shkon më së miri. Të paktën kështu dimë t’i përkthejmë komentet lumë, plot zemra e fjalë të ngrohta. të Arminës në rrjetin social frigo të ri, të Zenit.

 

 

 

Previous ArticleNext Article