Videoja e kryeministrit kanadez, teksa i bien vetullat ‘gajasi’ internetin! 0 2030

Ai është cilësuar si një ndër politikanët më seksi në botë. Në fakt suksesi i tij nuk i është atribuar aspak hijeshisë së tij, por kryeministri kanadez Justin Trudeau ka rezultuar të jetë një politikbërës shumë i suksesshëm, gjë që e ka kthyer në një ndër emrat më të lakuar në botë.Gjatë një konference mes presidentit francez, Emanuel Macro dhe Justin Trudeau ka ndodhur një incident, që ka bërë ‘të gajaset’ interneti. Gjatë fjalës së Justin, vetullat artificiale që kryministri kishte vënë , filluan të bien, duke e kthyer bisedën që në dukje ishte serioze, në një komedi. Mesa duket kryeministrit kanadez nuk i mjaftojnë sytë e bukur ngjyrë blu, por ka menduar të theksojë edhe më hijeshinë e tipareve të tij, duke vënë një palë vetulla të zeza.

 

Previous ArticleNext Article