Fotoja që i kushtoi Fatmir Hysenbelliut, fansat i hidhen kundër!

Fatmir Hysenbelliu pëlqen të ndaj me ndjekësit e tij në Instagram pjesë nga jeta e tij, përfshirë këtu edhe aktivitetet e ndryshme ku merr pjesë.

Djali i biznesmenit ka ndarë një nga fitoret e tij, Bëhet fjalë për Kampionatin e Mini Futbollit Shqiptar në të cilin skuadra ku ai është kapiten ka dal fituese, por nuk është eventi ai që ka irrituar ndjekësit, por mënyra sesi ai ka zgjedhur të festojë fitoren.


Në foto ai shihet me puro dhe me birrë në dorë dhe kjo sjellje është e papranueshme për një lojtar futbolli sipas komentuesve.

Hysenbelliu ka zgjedhur mos të replikojë me fansat, ndoshta është dakortësuar me ta në heshtje, por është vonë për kthim prapa, ose mendon se zhurma ja ka vlejtur.

Previous ArticleNext Article