Në familjen Trump, sot një festë speciale

Të gjithë marrim urime në ditën tonë të ditëlindjes ama, ama nuk na mungon kuriozitet të dimë si e feston këtë ditë të veçantë një president, aq më tepër Donal Trump, një personazh aspak i zakonshëm.

Të jesh President i Amerikës edhe festa e ditëlindjes me siguri ka shije tjetër.
Një nga urimet më speciale që Trump ka marrë sot ka qenë ai i Ivankës, vajzës të tij, e cila i ka shprehur dashurinë të atit përmes Instagram-it:

“Gëzuar ditëlindjen babi! Të dua shumë! Të uroj vitin më të mirë të mundshëm!”, – shkruan Ivanka, të shoqëruar nga një foto nga fëmijëria e saj.
Donald Trump ka lindur në 14 qershor 1946 dhe sot mbush 72 vjeç. Gëzuar ditëlindjen, Z. President!

Previous ArticleNext Article