A do ta lërë ai gruan për mua? Jo!”P..” e vogël, pergjigjet psikologia

E di që është e gabuar por përsëri dua të jem me të.

E dashur E.Jean: kohët e fundit unë dhe shokët e mi shkuam nëVegas për të festuar 23vjetorin tim. Ndërsa ishim duke pirë dhekërcyer takova një djalë. U pëlqyem menjëherë. Shkova në hoteline tij dhe një gjë solli tjetrën. Ditën tjetër shkuam bashkë nëpishinën e hotelit, pimë kokteje, shëtitëm, dhe floën rreth jetës. Gjithçka shkonte shumë mirë. Mendova me të vërtetë se ai ishte I duhuri. Ditën tjetër, planifikuam të takoheshim në L.A. E shoqërova në aeroport dhe të dy shkuam në shtëpitë tonaunë nëDenver, ai në L.A. 24 orë më vonë, mora një telefonatë. Nuk e njihja numrin, u përgjigja gjithsesi dhe ishte gruaja e tij! Më tha se kishin 10 vjet të martuar dhe kishin 3 fëmijë të moshës katër, dy dhe gjashtë muaj. U ndejva kaq fajtore! Por brenda vetes ndjeva se duhet të dëgjoja historinë sipas versionit te tij.

Ai më tha që martesa e tyre varej në një fije peri, që ai flinte nëbodrum dhe më premtoi se po ndahej. Rrëfimi I tij na bashkoi më shumë dhe menjëherë u nisa për në L.A. Ishte e mrekullueshme! Fatkeqësisht gruaja e tij e mori vesh dhe më telefonoi e xhindosur duke më thënë se unë akoma dilja me burrin e saj! U shokova. I thashë se më vinte keq, por gjendesha atje për mbështetje morale pasi ata po ndaheshin. Kjo e inatosi edhe më shumë atë sepse si duket i kishte thënë asaj se nuk mund të bënte asgjë pasi unë përpiqesha ta kontaktoja. E kuptoj se ai po vepron gabim por kjo nuk më ndalon ti rri larg. Ai më bën të lumtur! Unë e bëj atë të lumtur! Por ai më la të hënën e kaluar. Tha se duhet të vendosë familjen në vend të parë. Shpresoj që ata të ndahen dhe ne të përfundojmë bashkë. A është kjo e gabuar? Dua ti shkruaj mesazhe ose ti telefonoj. Çfarë të bëj? Ne duhemi! 

Përgjigja:

Ti prostitutë e vogël! Rregulli: Kurrë mos shko me burrin e njëgruaje tjetër. Nuk më intereson se çfarë të tha ai. Oh ,e di në fillim nuk e dije por hajde tani. Mblidhe mendjen. Kanë një bebe vetëm 6 muajsh një tjetër 2 dhe një 4 vjeçar. Jepi njëmundësi kësaj familjeje të re. Ku është loja e drejtë këtu? Mashtruese. Nuk do të jetë e lehtë. Mbaji mend fjalët e mia, pas një jave horri do të të telefonojë. ‘ E bëra’, do thotë. E lashë atë. Mos e beso. Ai është një bastard do thotë trillime.ai do largohet dhe do kthehet te gruaja e tij shumë herë, përçdo vit vjen dhe shumë gra do lëndohen. Mos ji një ngaato.

Kjo letër është marrë nga Ask E. Jean 

Elle

Previous ArticleNext Article