Dikur kanë qenë mahnitës, nuk do t`i njihnit dot sot! 0

Te fryrë apo të konsumuar nga ankthi, e kanë humbur shkëlqimin e dikurshëm. Nën presionin e jashtëzakonshëm për të qenë gjithmonë sa më në formë, një pjesë e yjeve të ekranit i drejtohen kirurgjisë plastike, e pasojat për disa prej tyre nuk janë aspak ato të dëshiruara. Të tjerë kalojnë në ekstremin tjetër dhe e lënë veten krejtësisht pas dore. Ka dhe nga ana pastaj, ku abuzimet lënë gjurmën e vet. Ja pra që as të famshmit nuk janë perfektë.

Kathleen Turner

John Travolta

Meg Ryan

Lindsay Lohan

Linda Evangelista

Amanda Bynes

Mickey Rourke

Yasmine Bleeth

Kevin Ferdeline

Previous ArticleNext Article