GALERI / 11 të veshurit më mirë në MTV Movie Awards 0

2018 MTV Movie & TV Award është një event me përmasa gjigande në SHBA dhe si çdo vit edhe këtë herë rëndësi shumë e madhe ju dha veshjes së pjesëmarrësve. Me anë të një galerie ne do t’iu tregojmë disa nga veshjet me interesante të këtij eventi.

Eventi u mbajt në Santa Monika, Kaliforni. Ky është edicioni i 27 – të i shpërndarjes së çmimeve dhe është eventi i dytë më i rëndësishëm, i cili jep çmime për filma dhe muzikë. Ceremonia u drejtuar nga Tiffany Haddish.

 

Kim Kardashian and Kris Jenner

 

Zendaya

 

Mandy Moore

 

Tiffany Haddish

 

Jasmine Sanders

 

Kristen Bell

 

Francia Raisa

 

Chris Pratt

 

Nick Jonas

 

Storm Reid
Previous ArticleNext Article