Meghan i vë “notën” Harryt si bashkëshort

Nuk ka veçse pak javë e martuar, por Meghan Markle ia ka vënë notën burrit të saj ( të dytë) , princit Harry. 36-vjeçarja po shijon maksimalisht çdo moment të jetës së re bashkëshortore.

“Kujdesu për të”, ishte këshilla që i dhanë, dhe Meghani u përgjigj: “Këtë kam ndërmend të bëj. Është burri më i mirë në botë!”

Edhe gjyshja e bashkëshortit është më e mira në fakt po të nisemi nga dhurata që I bëri nuses së vogël të familjes, së cilës, në daljen e tyre të parë publike së bashku i dhuroi një palë vëthë me perla dhe diamantë! Natyrisht që Meghani është shumë e lumtur me jetën e saj të re. Kush nuk do të ishte!

Previous ArticleNext Article