Këto çanta trend të 2018-ës duhet t’i keni patjetër në garderobë! 0

Të gjitha trendet e momentit për të vazhduar me stilin midis çantave maxi dhe ato të shpinës për të marrë gjithçka me vete.

Çantat janë aksesori thelbësor për çdo grua, jo vetëm për shkak se ju lejojnë të merrni çdo gjë që ju nevojitet me vete, por edhe pse janë çelësi i kompletimit të një veshje apo edhe më të mirë akoma, për ta bërë atë unike dhe origjinale. Çantat janë aksesori thelbësor për çdo grua, jo vetëm për shkak se ju lejojnë të merrni çdo gjë që ju nevojitet me vete, por edhe pse janë çelësi i kompletimit të një veshje apo edhe më të mirë akoma, për ta bërë atë unike dhe origjinale. 

Për 2018 modele të modës janë me të vërtetë shumë, nga ato të mëdhatë deri tek ato që mban me vete vetëm kartën dhe telefonin.

Çanta mini, të cilat janë shumë të vogla dhe elegante që veshin si gjatë ditës ashtu edhe mbrëmjeve. Disa çantat duken të dizajnuara si për kukulla, por kjo do t’ju japë shumë kënaqësi për çdo vështrim

Çanta prej lëkure të frymëzuara me veshje ari ose argjendi, të cilat lehtë mund të kombinohen me sweaters të thurura ose xhaketa të ndezura në kadife.

 

 

Previous ArticleNext Article