Lexuesit e Bordo votuan! Ja cili është miss-i më i bukur shqiptar! 0

Ne të Bordo na pëlqejnë shumë sondazhet, pasi në këtë mënyrë ne arrijmë të kuptojmë çfarë pëlqejnë më shumë lexuesit tanë. Sondazhi i fundit i bordo.al ishte pë të votuar vajzën më të bukur të 20 miss-eve shqiptare (miss-i i organizuar nga Petri Bozo pra Miss Shqipëria).

Pra kësaj here lexuesit tanë zgjodhën më të bukurën e të bukurave. U duk se lexuesit tanë ishin mes zgjedhjes së Almeda Abazit dhe Nevina Shtyllës, pasi dy miss-et kanë qenë shumë afër me vota. Por mesa duket ëmbëlsisë së saj është e vështirë t’i rezistosh, ndaj 25% të votave në sondashin tonë kanë shkuar për bukuroshen Nevina Shtylla. Epo le ta rikonfirmojmë edhe një herë mbretëreshë të bukurisë moderatoren e “Jo vetëm mode”!

Në fakt ky ka qenë një ndër sondazhet më të vështira, pasi Miss Shqipëria ka nxjerrë vajza vërtet të bukura!

 

Previous ArticleNext Article