Lori Hoxha tregon dietën me të cilën dobësohet ajo dhe VIP-at

Tema e dietave për t’u dobësuar është kaq e pëlqyer për ne vajzat sa ndonjëherë duket se na është kthyer në domosdoshmëri. E nëse konsumojmë një ushqim me kalori, a ndonjë pije me gaz, ndjenja e fajit që na shoqëron më pas është torturuese.

Dhe ja tek shohim Lori Hoxhën duke kthyer një shishe ‘coca-cola’ fare qetësisht, sepse fashionistja duket se paska gjetur zgjidhjen për të mos u shëndoshur. “ Do shëndoshesh o Lor! Por ata s’e dinë që unë po bëj një dietë që ha vetëm 6 orë në ditë e orët e tjera nuk ha asgjë, sepse kështu më tha Sara Hoxha po dobësohen VIP-at”, ka shkruar  trashëgimtarja e Top Channel në foton e postuar teksa shijon ‘coca-cola-n’”.

Të jetë vallë efikase kjo dieta që i ka thënë Sara së motrës?!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article