Nëse mbani këto peshqirë në plazh, do t’u ngrihet humori dhe ‘komshinjve’ në çadër 0

Disa nuk e vrasin mendjen, por ka dhe ato që e duan një peshqir të mirë si pjesë e arsenalit të aksesorëve shoqërues kur zbresin buzë detit.

Tendencat janë nga më të çuditshmet, përfshirë dhe peshqirët e frymëzuar nga qilimat me motive persiane. Vijat janë shumë in- këtë vit, së bashku me format gjeometrike. Ngjyrat e ngrohta po ashtu, edhe pse bezha e zbehtë apo kombinimet e kontrastit nuk do të jenë asnjëherë demode.
Vajzat më të guximshmet pastaj mund ta gjejnë veten rehat duke u shtrirë mbi imitimin e një lëkure tigri.

Previous ArticleNext Article