Video / Make up-i i Dukeshës së Susexx-it në dasmën mbretërore, ja si ta arrini!

Të gjithë po flasin rreth saj, të gjithë janë të mrekulluar me të dhe të gjithë duan të dinë gjithçka që ajo bën dhe ne nuk mund të jemi ndryshe!

Mesa duket buja që bëri dasma e princit Harry me Meghan Markle nuk është shuar akoma. Të gjithë duan të dinë detaje të dasmës mbretërore, të gjithë duan të dinë gjithçka rreth Meghan.

Një nga gjërat që pati më shumë interes në dasmën mbretërore ishte make up-i i Dukeshës së Sussex.

Mënyra sesi ajo ishte trukuar ishte shumë natyrale, madje dukej sikur nuk kishte vendosur fare make-up. Duke qënë se shumë femra janë kurioze të dinë sesi ajo e ka arritur atë pamje dhe sesi do të dukej tek to, Elle Magazine na sjell një video shumë interesante ku tregon sesi do të dukeshin pesë femra të zakonshme, të trukuara si Meghan Markle.

Shikojeni, shijojeni dhe pse jo, provojeni!

 

Previous ArticleNext Article