E lë gruaja pas 6 ditësh martese, burri nxjerr unazën në ebay!

Më pak se një javë pasi kishin lidhur kurorë në një ceremoni luksoze në Meksikë, Scot Andy Mitchell u gjend vetëm, pasi bashkëshortja e tij 21 vjecare u largua me një burrë tjetër.

Andy e kishte njohur Meghanin në një pub përpara dy vjetësh dhe lidhja që pasoi, qe në fakt një romancë e vrullshme. Cifti u martua ne resortën meksikane Akumal Bay Beach dhe kostoja e dasmës ishte e kripur: 30.000 paundë. Por 6 ditë më vonë, Andy përdori Facebook-un për t`I treguar miqve se martesa kishte qenë tepër jetëshkurtër dhe se po përpiqet të shesë unazën përmes ebay-t.

E sigurtë që  ajo nuk ka për tu blerë nga persona supersticjozë! Meaghani këmbëngul se lidhja intime me personin tjetër nisi pas martese dhe jo përpara, por kjo nuk e shfajëson aspak në sytë e atyre që e njohin.

Previous ArticleNext Article