Martohet aktorja e 2XL, si qendron e vërteta! 0

Esmeralda Metkaj ose siç të gjithë e njohim Cubi, aktorja simpatike e Apartamentit 2xl, ka ndarë një foto, e cila ka ngritur shumë pyetje.

Në foto aktorja e humorit shihet e veshur me fustan nusërie dhe  lule në dorë. Duket si një foto tipike dasme dhe aktorja duket shumë e lumtur, me një buzëqeshje çapkëne në fytyrë. Në foto shkruhet: “ E lumtur është pak” dhe këto fjalë na konfuzojnë akoma më tepër!

Cubi është përdoruese aktive e rrjeteve sociale, por për jetën e saj private është shumë e rezervuar dhe asnjeherë nuk ka treguar nëse ka pasur dikë me të cilin do të shkonte drejtë altarit!

Ende nuk dihet nëse kjo foto është e vertëtë apo është shaka e aktores, e cila me gjasë mund të jetë duke na punuar ndonjë rreng!

Previous ArticleNext Article