5 sekretet e joshjes, do ‘çmendet’ pas teje! 0 625

Luaj me flokët: Është e vërtetuar prej kohësh që është shumë rezultative. Një avantazh i madh nëse flokët e tu janë të gjatë e të bukur. Ia hodhe, suksesin e ke të garantuar. Luaj, kapi, ktheji e të gjitha këto teksa  e shikon drejt e në sy.Shikim vrasës: Shikoje që nga koka deri te këmbët dhe fokusohu më shumë te sytë dhe buzët e tij. Lëre heshtjen të flasë. Kështu do ta marrë siç do t’i pëlqente mesazhin e heshtjes tënde. Nëse kjo përkon me dëshirën tënde, atëherë je në rregullt, në të kundërt, mos u lodh nuk të do, nuk ke më shance.

Thuaj emrin e tij teksa tregon episode me atë si protagonsti, sidomos nëse jeni në shoqëri të madhe. Sa herë që të marrësh fjalën kujdesu që fjalia e parë të përfshijë emrin e tij.

Foli për diçka që i pëlqen shumë: zbulo se çfarë i pëlqen dhe fol me të për orë të tëra, edhe sikur ti të mos kesh fare interes.

Tregohu cool dhe plot vetëbesim: Ki besim te vetja. Parakalo para tij e veshur seksi. Vetëm kujdes mos dukesh sikur po e thërret me zë të lartë, më shiko zgjodha rrobat duke të pasur ty në mendje.

Previous ArticleNext Article