9 fotot më të pëlqyera të Instagramit për këtë javë! 0

Ju prezatojmë me nëntë fotot më të bukura të Instagramit për këtë javë. Këto janë fotot më të pëlqyera përgjatë javës. Fotot janë të bukuroshevee të njohura, të cilat mesa duken kanë gjetur momentin e duhur dhe dritën ideale për të shkrepur një foto që do të merrtë nga disa dhjetra mijëra deri në miliona pëlqime!

Do të shihni trupa të bukur, fytyra rrezatuese, por edhe aksesorë të veçantë. Të gjitha këto mesa duket ndikojnë për të pasur një foto të përkryer! Shihini të gjitha me vëmendje dhe ndoshta mund të mësoni pak nga vajzat sesi të bëni një foto perfekte!

Më poshtë ju ofrojmë një galeri me foto për të parë sesi janë dukur vajzat në këto foto!

 

Irina Shayk

 

Taylor Hill

 

Priyanka Chopra

 

Lucyj Bridge

 

Bella Hadid

 

Candice Swanapoel

 

Foto nga: Frida Cash Flow

 

Zoey Deutch

 

Gigi Hadid
Previous ArticleNext Article