Meghan Markle ka fituar totalisht zemrën e familjes mbretërore, merr një nga detyrat e mbretëreshës! 0

Ndoshta ndonjëri nga ju e vinte ende në dyshim rolin e Meghan Markle në familjen mbretërore, por e vëteta është që ajo përfundimisht ka fituar zemrat e tyre!

Jo vetëm kaq, por ajo do të mbaj edhe një nga detyrat që deri pak kohë më parë e ka mbajtur as më shumë e as më pak sesa mbretëresha Elizabet!

Bëhet fjalë për detyrën që Meghan do të ketë në programin Queen’s Young Leaders. Ky program zhvillohet në Buckingham Palace dhe është i krijuar posaçërisht për ata të rinj, të cilët janë të talentuar dhe shfaqin aftësi të mëdha për të zhvilluar akoma më tej vendet e Commonwealth-it.

Këtë verë do të jenë Meghan dhe Harry që do të mirëpresin të rinjtë. Rolin e tij princi e mori në fillimin të këtij viti dhe menjëherë u aludua që do të kishte një rol pranë tij edhe për Meghan, por asnjëherë nuk u mendua që ajo do të merrte rolin e mbretëreshën!

E thënë me pak fjalë kjo nuk është diçka e vogël, është gjigande!

 

Previous ArticleNext Article