Një ëmbëlsirë e veçantë për ditën e dielë, tortë me spinaq 0 255

Përbërësit:
3 vezë
1 gotë sheqer
1 gotë të çajit vaj
1 gotë të çajit qumësht
1 Pluhur pjekje
100 gr spinaq
miell

PËR KREM
shllag krem.

Përgatitja:

Vezët dhe sheqerin derdhni në një enë të thellë. Përzieni me mikser rreth 5 minuta, pastaj ia shtoni qumështin dhe e vazhdoni përzierjën. Spinaqin pastroni dhe vendosni në blendar përmbi ia shtoni 1 gotë vaj vegjetal dhe e grimconi.

Miellin, pluhur pjekjën, spinaqin ia shtoni enës dhe e përzieni rreth 10 minuta. Glazurën e derdhni tek ena e pjekjës dhe e vëni në furrë për pjekje rreth 30 minuta. Pas pjekjës së tortës, merrni pak nga kjo torte me gotë të çajit. Me krem e derdhni shllag kremin dhe copat e tortës të grimcuar në midis.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *