Përse I zemëroi Aurela ndjekësit në Instagram?

Disa e mësuan, të tjerë jo. Tani jua tregojmë ne: ishte postimi I një fotoje në plazh ai që ngjalli mjaft reagime.

Këngëtarja popullore shfaqej aty me një make- up të bollshëm, dhe kritikat lidheshin pikërisht me këtë.

Aurela megjithatë u përgjigj fare thjeshtë, duke treguar se në fund të fundit, cdokush ka shijet e veta. “Pse e grimuar shkohet në plazh? Po ashtu siç ka njerëz “ujë dhe sapun”, ka edhe kështu…madje ngjyrat janë të gjitha kundra ujit. Edhe jo tani, por që kur zbulova grimin, e kam shok të ngushtë”, ishte shpjegimi i dhënë ndjekësve të profilit të saj në Instagram.

Previous ArticleNext Article