Lufta “rozë“ e “Zonjave të para“ 0

Të dyja të veshura në këtë ngjyrë, Melania Trump dhe Rania e Jordanisë shkëlqyen në Shtëpinë e Bardhë, ndërkohë që edhe kollaret e bashkëshortëve ishin në tonalitete më të forta të rozës e të kuqes.  Veshje më e shkurtër për Melaninë, deri në fund të këmbëve për Ranian, e bukur si gjithmonë, por që sipas disave, e ka tepruar shumë me ndërhyrjet plastike në fytyrë.

Pra, ky vit qenka nën shenjën e rozës. Të paktën këtë mesazh na duket se përcjell veshja e dy grave të një statusi të tillë, të cilat janë për më tepër, janë  dhe ndjekëse te apasionuara të modës.

 

Rania edhe cantën e dorës e kishte rozë pak më të thellë. Këpucët e Melanias, gjithashtu rozë-pink. Një pamje që të kënaqte sytë!

Previous ArticleNext Article