Kjo vajza e vogël, sot është një këngëtare shqiptare super e famshme! 0

E vështirë për tu gjetur, por nga fotoja një gjë kuptohet mirë: Dua Lipa ka pasur se kujt t`I ngjajë!

Nëna e saj tejet simpatike kishte ditëlindjen, e me këtë rast, Dua i ka përcjellë një mesazh mjaft të ndjerë : Gëzuar ditëlindjen nëna më “cool” në botë. Të dua shumë! Faleminderit që ke qenë personi më frymëzues dhe i jashtezakonshem. Faleminderit për gjithçka që ti bën.

Dhe në fund të dedikimit të shkruar në anglisht, ka shtuar në shqip: “Të dua shumë nanush”. Artistja shqiptare, që sot po njeh majat e famës,  dashur pa dashur, na tregoi në këtë mënyrë, përvec dashurisë së thellë për nënën e saj, edhe një copëz të jetës së vet. Gjëra të tilla sikur të afrojnë më shumë me njerëzit, apo jo.

Previous ArticleNext Article