Surpriza e Gjikos për Elita Rudin do t’ju mahnisë!

Moderatorja kosovare Elita Rudi sot feston 25-vjetorin e lindjes dhe urimet për të nuk kanë të sosur nga miqtë dhe familjarët. Por Elita ka zgjedhur të ndajë me ne në rrjetin social atë më specialin, urimin e të dashurit të saj Gjikos. Ky i fundit dukshëm shumë i dashuruar pas saj, gjë të cilën e ka shprehur shpesh edhe në daljet televizive, këtë herë s’ka pas nevojë për fjalë. Videoja tregon qartë sa shumë rëndësi i kushton ai lumturisë së të dashurës të zemrës. Poshtë publikimit Elita ka shprehur bukur plot fjalë dashurie, lumturinë që i ka dhuruar ky urim special.

“Ti e di që unë nuk jam perfekte, por ti më bën mua të ndihem e tillë dhe e bukur në çdo mënyrë” – shkruan Elita për të dashurin Gjiko.

Previous ArticleNext Article