Ish i dashuri shqiptar i Nicole Scherzinger, tani me një supermodele!

Është fjala për Pajtim Kasamin, nëse s`e kishit kuptuar.

Nga njëra prej femrave më të njohura sot në botë, futbollisti shqiptar është hedhur në krahët e nje supermodeleje zvicerane. Për hir të së vërtetës, edhe ai vetë duket më në formë se kurrë!

Me sa kuptojmë, po I prin shumë lidhja me Carmen Bruendler. Nga fotot që cifti poston shihet qartë se Pajtimi dhe Carmen janë mjaft të lumtur me njëri tjetrin. Kasami ka qenë dikur i lidhur edhe me Angela Martinin, një histori që nuk zgjati vecse pak muaj. Por tani duket se pranë bukuroshes zvicerane ka gjetur atë që kërkonte.

Previous ArticleNext Article