Mel Gibson, Van Dam në Tiranë??? 0

E degjuam mirë apo na bënë veshët? Mel Gibson dhe Jean Claude Van Dam, kanë një projekt në Shqipëri e kaq u desh që fansave t`i ngrihej mendja! Bëhet fjalë për dy emra të mëdhenj të kinematografisë, të cilët shqiptarët  i njohin mirë e i duan fort.

Që të dy aktorët janë tepër popullorë këtu tek ne, ndaj nëse lajmi është I vërtetë, arsyet per ekzaltim nuk janë të pakta! Mësohet se shkaku I këtij rrugëtimi qenka një film, pjesë e te cilit thuhet se do të jetë dhe bashkëjetesa fetare në Shqipëri. Të jetë c`të jetë, ne kënaqemi t`i kemi këtu!

Previous ArticleNext Article