Drake këngë për Bella Hadid, reagon modelja!

Mendohet që në albumin e ri të këngëtarit Drake është një këngë e tërë e dedikuar Bella Hadiid. Kënga titullohet “Finesse” dhe flitet që kjo këngë është padyshim për modelen.

Në lidhje me këtë fakt ka qenë Bella ajo që ka vendosur ta marr çështjen në duart e saj duke shkruar në Twitterin e saj dhe duke e bërë shumë të qartë që nuk kishte asnjë lloj marrëdhënieje tjetër me Drake përveçse miqësore.

Përgjigjia e Hadid u nis nga një koment në Twitter që thoshte :” Me kë nuk ka shkuar ai” dhe Bella është përgjigjur menjëherë: “ Me mua jo! Kjo është shumë e pahijshme. Përse nuk mund të jenë njerëzit miq, por duhet të ketë gjithë këto aludime?”

Komenti i Bellës qendron marr parasysh që ai asnjëherë nuk ka pohuar një marrëdhënie me modelen, por teksti i këngës ka ngritur shumë dyshime dhe për këtë s’kanë faj as fansat. Një pjesë e tekstit vijon si më poshtë: “ Gjëra do të anullohen / Unë do të gjej kohën për ty/ Agazhim/ Do arrijmë shumë gjëra/ Unë jam i ri në të gjitha këto”.

Ndoshta Drake ka folur vetëm për një dëshirë të tijën që ta çojë marrëdhënien e tij më tej me Hadid ose ndoshta kënga ishte për ndonjë vajzë tjetër që merrte pjesë në javën e modës në New York dhe kishte një motër seksi. Epo, vetëm Drake e di!

Previous ArticleNext Article