Artistët që urrejnë këngët e tyre! 0

Katy Perry u bë e famshme me hitin “ I kissed a girl, I liked it“, por ajo vetë nuk e duronte dot, e më vonë, është shprehur se po të kishte pasur një mundësi të dytë, nuk do ta këndonte më!

“Creep“ i katapultoi Radiohead në majat e suksesit, por kitaristi Johnny Greenwood s`e kishte aspak për zemër, aq sa kishte tentuar edhe ta sabotonte!

Led Zeppelin i detyrojnë “ Stairway to heaven“ një pjesë të madhe të suksesit, po vetë ama, nuk e donin dhe aq!

Madonna thotë se nuk do ta këndojë më kurrë “ Like a virgin“!

Oasis bënë namin me “ Wonderwall“ . Nuk e duroj dot, thotë Liam Gallagher; sa herë më thonë “na e këndo pak“, më vjen ta rrah ndonjë!

Lady Gaga (ft Beyonce),  dhe “Telephone“: e kam hequr nga lista, rrëfen këngëtarja.

R.E.M., “Shiny happy people” janë penduar që e shkruan

Po cudia më e madhe është Frank Sinatra që thoshte për “ Strangers in the night“: gjëja më e shëmtuar që kam degjuar ndonjëherë!

 

Previous ArticleNext Article