Java e Modës në Paris,  10 veshjet që spikatën 0

Gjatë kësaj jave magjike në Paris, ku u ndërthurën bukur moda dhe fantazia, gjithçka kaloi jo pa lënë gjumrë. Shtëpia e modës Christian Dior bëri bujë për temën që paraqiti mbi shkëlqimin e Hollivudit, ndërkohë që drejtori artistik Clare Waight Keller u veçua për homazhet që i bëri Hubert de Givenchy bazuar në shfaqen “Breaksfast at Tiffany’s”.

Ja disa nga veshjet më të pëlqyera të javës që shkoi, që veçoi “Elle”

 

Previous ArticleNext Article