“Këmbët Barbie“: poza që po cmend Instagramin!!!

Është një mënyrë e vecantë për të pozuar që i bën këmbët e tua të duken super të gjata!  Ja hileja: ngrihesh pak në majë të këmbëve dhe zgjat gishtin e madh përpara, ndërsa shputa mblidhet pas duke krijuar imazhin e një këmbë më të hollë e të gjatë, ashtu sic e kanë dhe kukullat më të famshme në botë.

Funksionon si në këmbë, ashtu edhe ulur, rezultati është i habitshëm!  Një informacion I vlefshëm që do na hyjë patjetër në punë këtë verë, ja, sa të mësyjmë plazhin!

Previous ArticleNext Article