Këngëtarja e talentuar humb peshë, do ta merrnim për balerinë!

Vajza dikur e mbushur,  simpatike dhe me zërin e jashtëzakonshëm që e ktheu në fenomen në Shqipëri e jashtë e saj, ka ndryshuar shumë. Nuk do ta njihnit më Elhaida Danin po ta shikonit.

Pas sukseseve të njëpasnjëshme që kulmuan me triumfin në “ Voice of Italy“ dhe përfaqësimin dinjitoz në “ Eurovizion“, artistja duket i ka vënë vetes dhe një tjetër qëllim, përvec atij professional: nuk  edimë çka bërë, i ka hyrë palestrës apo dietave të kujdesshme me ushqime super të shëndetshme, por ajo ka humbur kile në mënyrë drastike dhe sot duket super e tonifikuar!

Elhaida është kështu shembulli i radhës se kujdesi për veten herët a vonë, do japë rezultat, kështu që mos u dorëzoni!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article