Pas ikjes së bujshme, Jonida Shehu rikthehet në Top Channel! 0

Jonida Shehu u largua pas disa mosmarrëveshjeve nga televizoni më i madh në Shqipëri, por politika e vjetër “ kush ikën, nuk vjen më“, ka ndryshuar me kohë. Ndaj duket mëse e natyrshme tashmë që moderatorja t`i ketë sheshuar gjërat me drejtuesit e këtij televizioni dhe të jetë duke u përgatitur, siç thuhet, për t`u rishfaqur në ekranin e Top Channel-it me një program të ri.

Jonida nuk do të jetë vetëm drejtuese, por edhe autore e emisionit surprizë. Kureshtjen, me sa duket do të na shuajë ajo vetë në shtator, kur të na tregojë të gjithëve se për çfarë bëhet fjalë!

Previous ArticleNext Article