Rikthehen në modë flokët gërshetë, ja tre mënyra për gërshetin kurorë! 0

U frymëzuam nga Emily Blunt që sipas specialistëve të modës ka rikthyer në vëmendjen e mases një model flokësh të humbur prej kohësh.

Flokët e bëra gërshetë kanë qenë për vite një mënyrë për t’u dukur bukur, por ky trend është lënë në harresë dhe është zëvendësuar me modele më guxuese. Ky model kaq romantik flokësh cilësohet si një nga më të bukurit duke ju dhënë një pamje romantike dhe shumë delikate. Shoqërojeni më vath të gjatë që bien në sy.

Ndiqni videon për të arritur këtë model kaq të bukur flokësh që do t’iu bëj të dukeni si një mbretëreshë boho!

 

Previous ArticleNext Article