Bruno Mars rrezikohet seriozisht gjatë koncertit të tij! 0

Një incident i rëndë ka ndodhur gjatë koncertit të Bruno Mars, incident i cili mund t’i kishte kushtuar jetën. Gjatë performancës së tij në Glasgow skena ka marr flakë. Menjëherë në ekrane janë shkruar mesazhe alarmi dhe të gjitha kanë dalë mënyrë që të shuheshin flakët.

Për fat të mirë gjithçka mbaroi brenda 8 minutave dhe koncerti vazhdoi normalisht. Të gjithë këtë situatë Bruno Mars e kaloi me një batutë. Sapo u ngjit në skenë ai filloi të këndojë alcapela: “We burned the stage down in Glasgow / Ne e dogjëm në Glasgow”.

Pas qetësimit të situatës çdo gjë vazhdoi normalisht dhe fansat ndoqën koncertin deri në fund.

Previous ArticleNext Article