Cfarë dhurate largpamëse i ka bërë bebit i shoqi i Jona Spahiut!

Jona është në fundin e pritjes së ëmbël, por ndonëse bebi nuk ka mbërritur ende, babai  Frenkli ka nisur të mendojë që tani për të ardhmen e tij.

Për këtë arsye, i ka bërë një dhuratë shumë praktike. Këtë e zbuloi Jona vetë përmes Instagramit. Kureshtja në të tilla raste është e madhe, por moderatorja bukuroshe nuk na la të mendoheshim gjatë: bëhet fjalë për një arkë kursimi, të cilën, shkruan ajo, po e mbush ai vetë!

Frenkli pra, përvecse baba i kujdesshëm, qenka edhe vizionar. Dhe nëse do t`i qëndrojë vërtet zotimit të tij deri ne fund, ajo arka një ditë nuk do të jetë aspak e papërfillshme!Previous ArticleNext Article