Kallo, gunga, gishta asimetrikë, lëkurë e thatë: këmbët më të shëmtuara të yjeve! 0

Janë të famshme për bukurinë e tyre që s`ka të sharë. Por edhe yjet kanë pikën e vet të dobët. Dhe në mjaft raste, ajo gjendet tek këmbët. Listën e kryeson Kate Moss.

Këmbët plot deje të Jennifer Aniston

Nuk i ka më më mirë as Angelina Jolie

Kim Kardashian, të fryra e te lodhura

Gishtat e Katie Holmes

Halle Berry pastaj, ka gjashtë gishta!

Keq i ka dhe Amal Clooney

Këmbët e Jennifer Garner kanë një problem serioz

Bunioni i Victoria Beckham

Por më keq nga të gjitha është Oprah Winfrey!!

 

Previous ArticleNext Article