Nëse doni të jeni “in” këtë verë duhet të keni patjetër një nga këta funde! 0

Fundet më bel të lartë prej kohësh janë në modë, por mbi të gjitha ato janë një domosdoshmëri, nuk ka rëndësi nëse janë në modë ose jo. Ky model tejet femëror ju bën të dukeni intriguese, elegante dhe e veçantë. Këto funde janë shumë të përshtatshme sepse mjafton të kombinohen me bluza të ndryshme dhe kthehet në të përshtatshme për çdo moment të ditës. Këtë vit mbizotërojnë ngjyra jeshile, ngjyrat pastel, gjithashtu dhe copat me temina. Galeria që do t’ju sjellim më poshtë sjell për ju disa ide dhe modele rreth asaj që mund t’ju përshtatet më mirë.

 

Previous ArticleNext Article