Ca zakone të “shëndetëshme“, që në fakt bëjnë dëm. 0

Janë disa elemente që ne i lidhim me një dietë të shëndetshme, ose të paktën ashtu na duket. Padashur, ne bëjmë disa gabime për të cilat nuk jemi të ndërgjegjshëm, por që kanë pasoja. Listën e kryeson fakti që nuk hamë mjaftueshëm! Duket një metodë logjike pët të humbur në peshë; problemi është se po të mos konsumohen kaloritë e duhura shumë shpejt do ta gjejmë veten pa energji, me humor të keq dhe një ngadalësim shqetësues të metabolizmit.

  • Kapërcejmë vaktet; nëse anashkaloni drekën apo darkën me shpresën se kështu do të biesh në peshë, duhet ta dini se kjo nuk i bën aspak mirë organizmit. Veprimi I duhur do të ishte të respektohen vaktet, por të mos ekzagjerohet me ushqimin
  • Kur ha vetëm sallata; ju thoni se janë 100% të shëndetëshme, por nuk është tamam ashtu. Është padyshim një mënyrë e mire për të konsumuar perime me një numër te vogël kalorish, por duhet të bëni kujdes me cdo përbërës të sallatës se mund ta prishë dietën.

  • Nuk konsumon karbohidrate; ështe e gabuar t`i shmangësh krejtësisht sepse janë burim I rëndësishëm energjie për organizmin

  • Mendon se po ha gjëra që nuk shëndoshin, dhe e lëshon dorën me porcionet.
  • Gënjehesh nga produktet low-fat; nuk janë gjithmonë ashtu sic duken.
Previous ArticleNext Article