“Game of Thrones” me 22 nominime udhëheqin në “Emmy Awards” 0

Seriali hit i HBO-s, “Game of Thrones” udhëheq garën për titujt e këtij viti të “Emmy Awards”, çmimet më të respektuar televizive amerikane. Seriali i famshëm është nominuar në 22 kategori të ndryshme, duke përfshirë edhe serialin më dramatik.

Shumica e nominimeve janë të kompanisë Netflix të, ku serialet që shfaqen në këtë platformë televizive me 112 nominime, e ndjekur nga HBO me 108 dhe NBC me 78.

Shkaku i transmetimit të vonshëm të serialit, vitin e kaluar nuk janë përfshirë në garën për “Emmy” gjersa në garë janë edhe seriali “Stranger Things”.

Ceremonia e dhënies së çmimeve do të mbahet në Los Angeles më 17 shtator, ndërkohë që është bërë e ditur se këtë vit do të jenë pjesë e eventit Michael Che dhe Colin Jost nga “Saturday Night Live”.

Previous ArticleNext Article