Galeri / Të gjitha herët që janë derdhur lot në Kampionatin Botëror të Futbollit 2018 0

Ky ka qenë Kampionat i surprizave të mëdha. Rezultate të papritura, skuadra që kane qenë disa herë fituese të botërorit janë larguar shumë herët dhe sigurisht që këto eleminime janë shoqëruar me lot nga tifozët e skuadrave përkatëse. Me lot në sy dhe dukshëm me zemër të thyer ata i kanë dhënë lamtumirën skuadrës së tyre nga ky Kampionat!

Fotografët kanë kapur momentet më pikante të tifozëve të skuadrave të ndryshme, të cilët edhe pse të vëzhguar nga shumë njerëz nuk kanë mundur të fshehin emocionet e tyre.

 

Previous ArticleNext Article