Ajka e lë Besin pa gjumë! 0

Bes Kallaniku nisi shumë shpejt nga ankesat. Vajza e tij Ajka ka vetëm 4 ditë që ka ardhur në jetë dhe babai i ri po i sheh që tani pasojat e mrekullisë së të qënit prind, por edhe lodhjes dhe detyrimeve që e gjithë kjo bart në vetvete.  “Kërkoj gjumë me qera. Më duhet veç nja dy orë, e kthejë prapë”, – ka shkruar aktori I humorit në Instagram.

Dhe ne i themi: prit se nuk ke parë gjë akoma, por është një lodhje dhe mundim që ja vlen absolutisht! Dashur pa dashur, Besi na tregoi përmes  mesazhit të përcjellë si shaka, se i ndajnë detyrat në familje. Jo për gjë, po ka dhe nga ata baballarë që kthehen nga krahu tjetër…

Previous ArticleNext Article