Nuk e harron zakonin e vjetër, Angelina Jolie në një lidhje me aktorin e martuar! 0

Angelina Jolie përflitet se mund të jetë në një lidhje të re dashurie. Bëhet fjalë për yllin e filmit “Iron Man”, aktorin Robert Doëney Jr. Thuhet që dyshja u takua për të diskutuar rreth disa projektesh të mundshëm filmash, por burime të brendshme kanë një këndvështrim krej tjetër. Mendohet se mes tyre mund të ketë diçka, të paktën nga ana e Angelinës e cila e ka bërë publike përlqimin e saj për aktorin.


Nuk ka ende asgjë të konfirmuar dhe këto mbeten vetëm zëra, por nuk do ishte çudi që Angelina të kishte një marrëdhënie me Robert edhe pse ai është I martuar dhe ka dy fëmijë. Mjaftojmë t ëkujtojmë që edhe Brad Pitt ishte i martuar me Aniston kur u njoh me Jolie.

Previous ArticleNext Article