Fustanet më shik  të shoqërueseve të nuses këtë verë! 0

Jemi mësuar tashmë me fustanet tradicionale të shoqërueseve të nuses si fustanet me fruda ngjyrë blu apo rozë, por rregullat e dasmës kanë ndryshuar me kalimin e viteve. Në vend të fustanit tradicional pse të mos zgjidhni një veshje sipas stilit dhe shijes së atyre që do të jenë shoqërueset e nuses? Nuset e ardhshme mund të zgjedhin temën e dasmës ndërsa fustanet t’ua lënë në dorë shoqërueseve.

Më poshtë ju paraqesim disa ide për veshjen e shoqëruesve të nuses për këtë verë!

 

Previous ArticleNext Article