Kë ka Ameli pikën e dobët, Albanin apo Mirjamin? 0

Natyra bën te vetën dhe këtij rregulli nuk i shpëton as vajza e vogël e Alban Skënderajt dhe Mirjam Canit. Nëse ndokush kishte dyshime për këtë, le të shohë pak fotot e postuara nga këngëtari në Instagram: përqafimi aq i ngrohtë i vogëlushes për të atin është I adhurueshëm!

Ka dhe një pozë tjetër përpos kësaj, me diciturën “Duke i lexuar mesazhet babit”! . Edhe aty, Ameli shihet tejet e fokusuar tek “prindi mashkull`.

Albani ka rrëmbyer të gjithë vëmendjen e vajzës së tij, por kjo nuk është dicka që nuk ndodh rëndom apo jo? Mirjami nuk ka arsye të mërzitet, sepse, nëse gjërat shkojnë vërtet “ by the book“, ca më vonë, afeksioni i së bijës do t`i kthehet me tepri!!

Previous ArticleNext Article