Kinema/ Një herë që shpenzon aq shumë, Kina dështon

Në kinematë e Kinës është shfaqur premierë këtë fundjavë filmi fantazi ‘Asura’, film ky me buxhetin më të madh shpenzuar më parë në Kinë. Por në fakt sot autoritetet kanë vendosur tërheqjen nga kinematë, rezultoi i dështuar në debutimin e parë. ‘Asura’ ishte një film bazuar në mitologjinë kinezë dhe shfaqi aktorët kryesorë dhe efektet speciale të dukshme.

Filmi prej 112 milionë dollarë thuhet se fitoi më pak se 7 milionë dollarë në debutimin e saj në fundjavë. Prodhuesit raportohet se po planifikojnë të ripërpunojnë filmin dhe ta publikojnë përsëri në një datë të mëvonshme.

Nëse filmi nuk arrin sukses shumë më të madh në raundin e dytë, humbja e ‘Asura’ me 105 milionë dollarë do ta bënte atë një nga dështimet më të mëdha në historinë e filmit.

Previous ArticleNext Article