Modelet më të bukura flokësh të mesme për festa! 0

Pin Up- për  raste do të ishte një kapje perfekte, edhe pse duket pak retro

Topuz por gjysëm të kapura: është më në modë këtë sezon sesa topuzi i plotë

Kapje e lehtë nga pas, që krijon një lloj lirshmërie te flokut: është interesante dhe shumë shik

Kapje nga pas por më gërsheta në të dy anët – të kujton pak ato perëndeshat greke

Gërsheta lart të spërkatura me xixa të mëdha- bëjnë shumë efekt në festë

Bishti lart nuk del kurrë nga moda, por e mira këtë herë është që s`ka nevojë patjetër të jetë floku I shtrirë

Është edhe modeli i gërshetit të gjerë e të liruar francez, duket mjaft këndshëm!

Pastaj vjen ajo kapja e ngatërruar, gërshet me onde dhe i lirshëm

Së fundi, një “mbërthim“ me shumë karfica është tmerrësisht“ in“!!

Previous ArticleNext Article